Βιλες Βαφιας Ζακυνθος
E-mail: info@vafiasvillas.gr
Κιν: +30 6980610280

 

ΔΙΑΜΟΝΗ
ΒΙΛΑ ΒΑΦΙΑΣ ΛΙΘΑΚΙΑ ΖΑΚΥΝΘΟΣ

 


Βίλα Βαφίας


Η βίλα Βαφίας είναι μια βίλα 270 τ.μ με ιδιωτική πισίνα που μπορεί να φιλοξενήσει άνετα έως 16 επισκέπτες. Επιπλέον άτομα μπορούν να μείνουν στη βίλα κατόπιν αιτήματος. Η βίλα αποτελείται στην ουσία από δύο ξεχωριστές βίλες ενωμένες μεταξύ τους από ένα υπόγειο τούνελ με μια πολύ ιδιαίτερη διαμόρφωση.

Η βίλα είναι χτισμένη σε ένα όμορφο και γραφικό σημείο με πανοραμική θέα στη θάλασσα του Ιονίου και το καταπράσινο περιβάλλον. Είναι διακοσμημένη με ξύλο ως βασικό υλικό και διαθέτει ξεχωριστά χειροποίητα έπιπλα.

Η βίλα έχει 5 κανονικά υπνοδωμάτια και 2 ακόμα ανοιχτού τύπου. Καθώς μπαίνουμε στην κυρίως είσοδο βρίσκουμε την πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα με τη χειροποίητη ξύλινη τραπεζαρία και ένα παραδοσιακό καθιστικό. Ένα από τα ανοιχτά υπνοδωμάτια βρίσκεται στο σαλόνι και προσφέρει διπλό κρεβάτι ενώ ο χώρος διαχωρίζεται από το σαλόνι με μία κουρτίνα. Επίσης υπάρχει ένα wc. Μερικά σκαλιά οδηγούν στον πάνω όροφο και σε τρία υπνοδωμάτια κάθε ένα από αυτά διακοσμημένο με ιδιαίτερο τρόπο. Υπάρχουν δύο υπνοδωμάτια και διπλά κρεβάτια και ένα ακόμα με ένα μονό και ένα ημίδιπλο. Ένα μεγάλο μπάνιο με μπανιέρα υδρομασάζ που είναι προσβάσιμο από όλα τα υπνοδωμάτια βρίσκεται επίσης εδώ.

Η δεύτερη βίλα είναι προσβάσιμη από ένα μικρό υπόγειο τούνελ στο ισόγειο. Λίγα πέτρινα σκαλάκια οδηγούν σε έναν ακόμα χώρο που αποτελείτε από σοφίτα με ένα κλειστό υπνοδωμάτιο με ένα διπλό κρεβάτι και ιδιωτικό μπάνιο με ντουζιέρα καθώς ένα υπνοδωμάτιο ανοιχτού τύπου επίσης με διπλό κρεβάτι. Μια ξύλινη σκάλα οδηγεί σε ένα δεύτερο καθιστικό, μια κουζίνα, ένα υπνοδωμάτιο με διπλό κρεβάτι και ένα μπάνιο με ντους.

Η ιδιωτική πισίνα βρίσκεται στον κήπο ανάμεσα σε έναν ελαιώνα και είναι προσβάσιμη και από την κυρίως βίλα αλλά και την άλλη.